2013-12-15 02:19:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Végre beindul a nagy szerencsekerék

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Anyagi téren most hiába is várna segítséget a barátaitól. Kár is lenne emiatt megsértődnie, van olyan helyzet, amikor a külső segítség már nem segítség, hanem inkább ártalmára van az embernek. A személyisége fejlődése a tét.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Javítania kellene a kommunikációján. Habár a munkahelyén ez szuper jól megy önnek, az otthonában, éppen a családjában nagyon döcögősen megy ez a dolog. Az már nem út, hogy mindent magába folyt, hogy valakit meg ne sértsen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap számvetést készít: ne csak a kudarcokat számoljka, hanem értékelje a sikereit is. Az önbizalmának is jót tesz, ha elismeri a haladást, a családjával is elismerteti azt. A kudarcok meg arra jók, hogy tanuljon belőlük.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hiába akar jót, jól is kell előadnia az akaratát. Ellenkező esetben számíthat a családja riadalmára és ellenállására. Ha azonban az előnyök ecsetelésével kezdi, és csak utána adja elő a nagy változtatások árát, akkor meggyőzőbb lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az idősebb nőktől és a fiatalabb férfiaktól várhat most támogatást, vagy egyszerűen csak barátságot. Mindkettőre nagy szüksége van, mert a családja most mintha kihátrálna ön mögül egy bizonyos hobbiját illetően. Pedig ez önnek szívügye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végre beindul a nagy szerencsekerék: ha eddig várt egy jó sorsfordulatra, most döbbenten tapasztalhatja, hogy ím itt van. Ám ön, aki a régi kerékvágáshoz szokott, először szinte megijed tőle. Ne féljen! Vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Lelkesedéssel teli időszakot élhet át most, különösen, ha a mai napját az önmegvalósításnak szenteli. Ne hagyja hát, hogy bármi, vagy bárki is eltérítse önt ettől az úttól. Győzzön meg valakit a környezetében, hogy segítsen önnek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az nem elég, ha csak anyagilag gondoskodik a családjáról, a lelki életükről is gondoskodnia kell. Előfordulhat, hogy valamelyik családtagjától viszolyogni kezdett. Az ellenérzését azért ne vetítse ki a többiekre is! Legyen megértőbb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Nap az ön jegyében jár, ami elhozta az ön számára a számvetés idejét. Ne legyen túl szigorú magához! Ha így tesz, azzal azt is eléri egyben, hogy ön sem bánik túl szigorúan másokkal. A valóság néha kijózanító, de így tisztán lát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön kitartó és megbízható, és ezért ugyanezt várná el a családtagjaitól, leginkább persze a kedvesétől. Ha azonban ez túlzott számonkéréssel párosul, akkor sajnos éppen az ellenkezőjét érheti el vele, mint amit szeretne. Legyen előzékenyebb az adakozásban!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az uralkodó bolygóját érő plútói kvadrát fokozza a balesetveszélyes helyzeteket a környezetében. Azt is tapasztalhatja, hogy a régi rutin viselkedésmintája már nem jön úgy be, mint eddig. Az utakon sem! Vezessen óvatosabban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Itt az idő, hogy végre ne csak keresse, de meg is találja a szerencséjét. Van valaki ön mellett, aki a segítségére lehet okos tanácsaival, az önénél sokkal jobb taktikai érzékével. Használja a kedvese erejét, ihletettségét, ötleteit!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: